JOBB MED OSS

Daglig leder Heim Gastropub i Fredrikstad

Vil du videreføre det suksessfulle gastropub konseptet Heim Gastropub i Fredrikstad, og samtidig jobbe med et fantastisk team? Vi søker ny daglig leder!

Vi ser etter en inspirerende og tydelig leder som verdsetter og trives i vertskapsrollen. Som liker å jobbe med og blant mennesker. Tilstedeværelse er gull verdt hos oss i Heim! Rollen som daglig leder er operativ og du vil jobbe tett sammen med et dyktig og velfungerende team. Det er viktig for oss at du er løsningsorientert, selv i hektiske og stressende perioder. Vi ser etter deg som er genuint interessert i mat og drikke, du er dyktig på service og salg, du bryr deg om dine ansatte og er villig til å strekke deg langt for at våre gjester skal få en ekstra god opplevelse i Heimen vår.
Høres dette spennende ut og som noe for deg?

Send oss en enkel videosøknad hvor du svarer på disse 5 spørsmålene:

  1. Fortell oss litt om hvem du er og hva du liker.
  2. Kan du beskrive 3 ting som du vil tilføre Heim Fredrikstad og teamet?
  3. Fortell om en person som har inspirert deg og hvorfor.
  4. Hva er de viktigste faktorene for at du skal prestere godt på jobb?
  5. Hva kjennetegner en god kollega for deg?

Vi har troen på folka og vil gjerne få et inntrykk av deg som person uten kun å basere oss på dokumenter og e-post. Derfor vil vi gjerne at du laget en enkel video hvor du svarer på disse spørsmålene. Du velger selv hvor lang den er og om du bruker mobilen, PC eller kamera. Video sendes til asle@heimgruppen.no For videoer over 30MB anbefaler vi at du sender feks vi Wetransfer eller Filemail da vanlig e-post kan ha størrelses begrensning. Alle videoer vil bli behandlet konfidensielt hos oss som en vanlig søknad. Vi vil kalle inn aktuelle kandidater til intervju fortløpende.

Litt om Heim og stillingen som daglig leder:

Heim er en Gastropub. Gastro handler om mat. Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk. Pub, kort for Public House, handler om kultur og historie. En samlingsplass for nærmiljøet med befriende atmosfære. Stedet du føler deg hjemme, når du trenger å komme deg bort. Vår første Heim ble etablert i Lillehammer mars 2015. Stedet ble umiddelbart en suksess. Vi bestemte oss for å legge ut på tidenes reise, med en drøm å bli Norges største kjede, som ikke er kjedelig. Vi er godt i gang. I 2016 åpnet vi på St. Hanshaugen, vår tredje Heim åpnet på Gjøvik i oktober 2017, Fredrikstad i april 2018 og Hamar i mars 2019. Vi vokser og har flere Heimer i sikte for fremtiden.

Hovedoppgaver: Skape de beste gjesteopplevelsene i Heimen Få det beste ut av teamet rundt deg Bookinger, innsalg og mersalg Arrangementer, både nye og eksisterende Trening, Utvikling og oppfølging av teamet ditt Økonomisjef i din Heim både på budsjett og resultat. Stillingen er operativ, med tillegg av noe administrasjon, workshops og ledersamlinger.

Hva du kan forvente av oss: Et spennende og unikt konsept Du får god støtte og oppfølging av vårt servicekontor Tydelige konsept og rammer Muligheter til å påvirke egen Heim og bidra i utviklingen av nye Heimer Meget gode konkurransedyktige betingelser for rette vedkommende Mye glede, og lekenhet i hverdagen.

Har du noen spørsmål utover dette? Ta gjerne kontakt med driftssjef Asle Andersen på telefon 976 60 341 eller e-post asle@heimgruppen.no så slår vi gjerne av en prat med deg. Søknadsfrist: 17.april (vi behandler fortløpende). Tiltredelse: Snarest og etter avtale.

Åpen Søknad

Heim er alltid på jakt etter nye og engasjerte medarbeidere som vil bli en del av teamet. Har du en stor interesse for mat, drikke og brenner for å gi gode gjesteopplevelser? Ta gjerne kontakt med oss i en åpen søknad og fortell litt mer om deg selv.

HEIMISME:

Ikke alle kan være gode på å lage mat, men de fleste kan bli brukbare på å dukke opp når mat serveres