HVA SKJER?

24/02/20

HeimQuiz

Alle Heimer

Kl.

19.30

HeimQuiz

Alle Heimer

2/03/20

19.30

HeimQuiz er Norges største ukentlige pubquiz. En allmennquiz hvor du finner lyd, bilde eller film relatert til alle oppgavene. Våre faste quizmastere loser deg igjennom kvelden med 2x20 spørsmål,bonusrunde og god slump tørr humor. Hver uke presenterer vi også en praktisk oppgave relatert til mat og drikke i Heimkunnskapsrunden. Her gjelder det å lukte eller smake seg fram til riktig svar.

Noe helt spesielt med quizen er at du konkurrer mot alle andre Heim byer samtidig. Lillehammer, Oslo, Gjøvik, Fredrikstad og Hamar kjemper mot hverandre. Hvert lag registrerer seg elektronisk og man taster inn poengsummer underveis i løpet av kvelden. Alle byene har de samme oppgavene og blir målt mot hverandre. Her kan du se hvordan laget ditt gjør det mot resten i Norge, du kan slå nabobyen og poengene dine teller i bykampen hvor gjennomsnittet av beste by vinner runden. I tillegg kan du selvfølgelig konsentrere deg om å vinne lokalt i egen by.

I pausene gjennomføres det «Heimball trekning» direkte fra Hamar. Noe i kjent stil med andre kuler som trekkes fra Mjøsområdet. Her kan du stikke av med flotte premier og kanskje er det ditt lag som vinner jackpoten?

Oppgavene er varierte, både i kategorier og i vanskelighetsgrad. Så her vil alle kunne finne noe de er gode på og kan bidra til laget med. Hver uke leker vi oss med flere nye kategorier så variasjonen er stor i løpet av sesongen.

Det er gratis og delta og førstemann til mølla som gjelder for å få bord, så vi anbefaler at man er ute i god tid før start. Man quizer på lag med inntil 6 personer og det premieres hver uke til de beste lagene. I tillegg går det en egen liga hvor man samler poeng over 8 uker av gangen og har mulighet til å stikke av med en flott sammenlagt premie om man blir beste lag i Norge.

Så her er det bare å samle gjengen, rekruttere inn nye venner og kollegaer til laget, spre ordet i kaffepausen og sørge for barnevakt til både hund og katt på mandagene utover høsten. Hvilket lag tar over tronen i år og hvilken by trekker det lengste strået?

9/03/20

HeimQuiz

Alle Heimer

Kl.

19.30

16/03/20

HeimQuiz

Alle Heimer

Kl.

19.30

23/03/20

HeimQuiz

Alle Heimer

Kl.

19.30

30/03/20

HeimQuiz

Alle Heimer

Kl.

19.30