VÅR HEIM,

ER DIN HEIM

Heim er som hjemme. Bortsett fra at du har hundre typer øl i kjøleskapet og at det alltid kommer lekre rustikke retter levert med et smil fra kjøkkenet.

På Heim kan du nyte kvelden som i stua di. Bortsett fra at du kan toppe det med fast ukentlig quiz med venner og at noen andre fikser oppvask og rydding etter at sammenkomsten er over.

Velkommen Heim!

ÅPNINGSTIDER (oppdatert 18.06.2021)

Mandag

15:00-23:00

Tirsdag

15:00-23:00

Onsdag

15:00-23:00

Torsdag

15:00-23:00

Fredag

12:00-02:00

Lørdag

12:00-02:00

Søndag

Hviledag

Du kan bestille takeaway på Heim.no eller levering fra Delivia appen i våre åpningstider. Kjøkkenet stenger kl 22.00

Selskapslokale

I 2.etg på Gjøvik finner du flotte selskapslokaler med en samlet kapasitet på ca 100 sitteplasser. Totalt består 2.etg av tre rom av ulik størrelse. Mustad rommet, Braastad rommet og ordfører rommet som alle er inspirert av Gjøviks historie. Du finner også projektor, lerret og trådløs mikrofon i alle rom som kan benyttes til ditt selskap. Har du planer om julebord, afterwork, bursdag, bryllup, konfirmasjon, eller andre typer selskaper ta gjerne kontakt med oss.

Vi skreddersyr en Heimekoselig pakke til ditt arrangement!

BLI MED

OSS HEIM

(DU TRENGER IKKE Å TA AV DEG PÅ BEINA)

HEIM er en Gastropub. Gastro handler om mat. Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk.

Pub, kort for Public House, handler om kultur og historie. En samlingsplass for nærmiljøet med befriende atmosfære. Stedet du føler deg hjemme, når du trenger å komme deg bort.

På Heim serverer vi maten på en rustikk og ekte måte i kombinasjon med godt drikke. Vi har til enhver tid minimum 100 ulike typer håndverksøl, hvor mange av de er på fat. I baren finner du også et rikt utvalg av kvalitetsprodukter innenfor brennevin med et spesielt fokus på de brunere typene og akevitt.

Vi arrangerer HeimQuiz hver uke som er en engasjerende quizopplevelse basert på multimediaoppgaver. I vårt faste Heimkunnskap konsept kan du med jevne mellomrom delta på smakinger hvor du lærer om forskjellige temaer innen mat & drikke.

Velkommen Heim :)