VÅR HEIM,

ER DIN HEIM

Heim Hamar åpner 1.kvartal i 2019.

Hamar blir Heim nr 5 i rekken. Fra før av er vi etablert i Lillehammer, Oslo, Gjøvik og Fredrikstad.

Har du lyst til å bli en del av teamet på Hamar eller har spennende innspill til byens nye Gastropub så ta gjerne kontakt med oss på hamar@heimgastropub.no

Vi gleder oss til åpning!

BLI MED

OSS HEIM

(DU TRENGER IKKE Å TA AV DEG PÅ BEINA)

HEIM er en Gastropub. Gastro handler om mat. Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk.

Pub, kort for Public House, handler om kultur og historie. En samlingsplass for nærmiljøet med befriende atmosfære. Stedet du føler deg hjemme, når du trenger å komme deg bort.

På Heim serverer vi maten på en rustikk og ekte måte i kombinasjon med godt drikke. Vi har til enhver tid minimum 100 ulike typer håndverksøl, hvor mange av de er på fat. I baren finner du også et rikt utvalg av kvalitetsprodukter innenfor brennevin med et spesielt fokus på de brunere typene og akevitt.

Vi arrangerer HeimQuiz hver uke som er en engasjerende quizopplevelse basert på multimediaoppgaver. I vårt faste Heimkunnskap konsept kan du med jevne mellomrom delta på smakinger hvor du lærer om forskjellige temaer innen mat & drikke.

Velkommen Heim :)