VÅR HEIM,

ER DIN HEIM

Heim har beliggenhet midt i sentrum, ikke bare fysisk, men også historisk. I årtider har dette vært lillehamringenes møteplass. Rammen er hotellbygget fra 1872 som rommer over 100 år med lokalhistorie og vertskap. Med vindu mot den nattlige lysløypa mellom byens utesteder ved Lilletorget og i Elvegata.

Hadde du tittet ut av de samme vinduene 100 år tidligere ville du sett arbeidere på vei til og fra kringliggende industribedrifter, som pipefabrikken og Mesna Bruk. Du kan fortsatt finne spor av historien om du ser litt nøyere på nips og småting på hyller og vegger i Heim-lokalet.

Stamgjester, det historiske mangfoldet, byens 5000 studenter og mengdene av tilreisende som besøker turist- og arrangementsbyen Lillehammer er med og farger atmosfæren. Summen av dette gjør oss til noe mer en bare et utested.

Det gjør det til en Heim.

ÅPNINGSTIDER

Kjøkkenet stenger 22:00

Man – Tor

15:00 – 00:00

Fredag

15:00 – 03:00

Lørdag

12:00 – 03:00

Søndag

13:00 - 21:00

Påsken 2019

  • Skjærtorsdag: 15.00-02.00
  • Langfredag: 15.00-03.00
  • Påskeaften: 12.00-03.00
  • 1.Påskedag: Hviledag
  • 2.Påskedag: Hviledag

BLI MED

OSS HEIM

(DU TRENGER IKKE Å TA AV DEG PÅ BEINA)

HEIM er en Gastropub. Gastro handler om mat. Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk.

Pub, kort for Public House, handler om kultur og historie. En samlingsplass for nærmiljøet med befriende atmosfære. Stedet du føler deg hjemme, når du trenger å komme deg bort.

På Heim serverer vi maten på en rustikk og ekte måte i kombinasjon med godt drikke. Vi har til enhver tid minimum 100 ulike typer håndverksøl, hvor mange av de er på fat. I baren finner du også et rikt utvalg av kvalitetsprodukter innenfor brennevin med et spesielt fokus på de brunere typene og akevitt.

Vi arrangerer HeimQuiz hver uke som er en engasjerende quizopplevelse basert på multimediaoppgaver. I vårt faste Heimkunnskap konsept kan du med jevne mellomrom delta på smakinger hvor du lærer om forskjellige temaer innen mat & drikke.

Velkommen Heim :)