Heimen får du mat som er ekte, tøff, moderne og ujålete. Slå deg løs og kos deg med dine favoritter i menyen.
Heimelaga
meny
HEIM er en Gastropub. Gastro handler om mat. Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk.
Årets julemeny serveres fra 7.november men du kan se menyen allerede nå og booke julebord.
Hovedretter
HEIMBURGER 269,-
Heimelaga på kjærlighet og suverene råvarer: Grovkvernet høyrygg av norsk storfe, luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat, syltede agurker, karamellisert løk, cheddar og fries.
EKSTRA:
BACON 35,-
EKSTRA KJØTT 85,-
BYTTE TIL SØTPOTETFRIES, CHILIFRIES ELLER TRØFFELFRIES 30/35/39,-
BLÅMUGGOST 35,-
EKSTRA DRESSING 35,-
EKSTRA OST 25,-
VEGETAR HEIMBURGER 269,-
Gode burgere vokser ikke på trær, sjøl om de er plantebasert. En heilnorsk vegetar burger fra Naturlig luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat, syltede agurker, karamellisert løk, cheddar og fries.
EKSTRA:
BACON 35,-
EKSTRA KJØTT 85,-
BYTTE TIL SØTPOTETFRIES, CHILIFRIES ELLER TRØFFELFRIES 30/35/39,-
BLÅMUGGOST 35,-
EKSTRA DRESSING 35,-
EKSTRA OST 35,-
FISH & CHIPS 279,-
Visste du at Båtsfjord er desidert på topp, både når det kommer til postnummer (9991) og kvalitet på torskefileter. Vi har laget en klassiker basert på sistnevnte: Fritert Båtsfjord-torsk, grønn ertestuing, tartarsaus, karridip, grillet sitron og fries.
HEIMFJØL 229,-
Så god at folk til tider har gnagd på fjøla fordi de ikke fikk nok. Utvalgte oster fra norske gårder som smaksmessig rundes av med tomatkompott. Like norsk er også spekematen som får følge av aioli, oliven, heimelaga fruktbrød, sesam grissini og flatbrød fra sjølveste Røros.
BOEUF BOURGUIGNON (BØFF) 285,-
Jada, vi veit det er vanskelig å uttale retten riktig, men bare si du skal ha «Bøffen» så får du noe himmelsk godt: Fransk gryte av norsk storfe, sopp, bacon, småløk i en rødvinsreduksjon, potetmos og syltet gulrot.
BANGERS & MASH 269,-
Annie på Ringebu har peiling på pølser, og vi har peiling på Heimelaga stappe og tilbehør. Kombinasjonen får smaksløkene til å danse jenka i pur glede. Grillede hvitløkpølser fra Annis Pølsmakeri med potetstappe, syltet rødløk og løksaus med red ale. Toppet med sprø jordskokkchips.
PULLED PORK BURGER 269,-
Oversatt til norsk høres ikke «dratt svin» ut som en høydare. Men BBQ pulled pork servert på luftig brioche med norsk salat, røkt majones
og syltet rødkål, er så kriminelt digg at kokken burde vært arrestert. Serveres med fries.
NORSK INDREFILÉT 419,-
Ikke gå glipp av det som er den beste biffen, bare fordi du er usikker på uttalen. Bare si angtrekått til servitøren, så får du en rosastekt herlighet med aspargesbønner, saltbakte neper og småpoteter. Toppes med bakte cherrytomater og rødvinsaus.
NORSK ENTRECÔTE 425,-
Folk bestiller gjerne en medium entrecôte. Det er ingenting medium med denne. En rosastekt herlighet som venter på å gjøre smaksløkene overlykkelige. Heller ikke tilbehøret står tilbake for noe; norske småpoteter, sesongens friske grønnsaker og Heimelaga kryddersmør.
HEIMBURGER BLUE CHEESE 299,-
Heimelaga på kjærlighet og suverene råvarer: Grovkvernet høyrygg av norsk storfe, luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat,syltede agurker, karamellisert løk, norsk blåmuggost og fries.
STEAK SANDWICH 245,-
Ristet surdeigsbrød med rosastekt entrecôte, frisk salat, røkt majones, stekt skogsopp og chimichurri.
KYLLINGSANDWICH 239,-
Kylling møter persillemarinade. Begge fristes. De legger seg på en seng av norsk salat, aioli, bacon, tomat, syltet rødløk og Bufarost fra Valdres, samt et smørstekt surdeigsbrød.Lar du deg også friste?
SPEKEMAT FRA NORSKE GÅRDER 89,-
FOCACCIA MED AIOLI 59,-
SKÅL MED OLIVEN 59,-
LØKRINGER MED BLÅMUGGOSTDIPP 79,-
FRITERT MOZZARELLA MED CHIPOTLEDIPP 89,-
6 STK KYLLINGVINGER MED SOYAOG HONNINGGLAZE 89,-
FRIES 59,-
59,-/ 69,-/ 79,-/ 99,-
Velg mellom vanlig, søtpotet, chilifries (Mi-Su) eller trøffelfries (Mi-E-Su-Mu)
CHEVRE SALAT 239,-
Hvorfor dra til Frankrike når du finner verdens beste chevrè på Haukeli? Salaten er selvfølgelig også norsk og vendt i honning og senneps dressing. Når du legger til aspargesbønner og bakte rødbeter, samt topper smaken med sprø valnøtter og bacon, er det bare å si velbekomme, eventuelt halleluja.
OVNSBAKT ISHAVSRØYE 379,-
Ishavsrøya har tatt turen fra en kald Nord-norsk fjord til en lun ovn på Heim. Her får den en sprø og smakfull urtecrust. Den ankommer bordet ditt i godt selskap med norske poteter, friske grønnsaker, iført sitronsaus og urteolje.
HVIT LASAGNE 239,-
Lasagne holder fest og kjøtt ble ikke invitert, uten at det legger noen demper på stemningen i munnen. Flere lag med pasta, squash,aubergine og en deilig hvit saus tilsmakt røkt paprika, kapers og oliven, sørger for gildet og akkompagneres av en deilig tomatsaus og Bufarost fra Valdres
Småretter
HEIMS CHILI FRIES 79,-
Green chili cheese fries toppet med syltet rødløk.
NORSKE OSTER 99,-
Med tomat- og vaniljemarmelade og kjeks fra Røros.
Tilvalg
BACON 35,-
AIOLI 35,-
CHIPOTLEDRESSING 35,-
TARTARSAUS 35,-
KARRIDIP 35,-
FRIES 59,-
SØTPOTETFRIES 69,-
TRØFFELFRIES 99,-
Fries toppet med trøffelmajones, persille og Bufarost fra Valdres
SIDE SALAD 55,-
Barnemeny
Alle barn får gratis is til dessert!
BARNEBURGER 125,-
Like mye kjærlighet. Litt mindre burger: Hamburger av kvernet høyrygg servert med brød, cheddar, salat, tomat og fries.
BARNE FISH & CHIPS 125,-
Vanskelig å få i unga torsk sier du? Da bør du prøve denne: Fritert torsk fra Båtsfjord som serveres med grønn ertestuing og aioli.
BARNE BANGERS & MASH 125,-
Grillede pølser fra Annis pølsemakeri på Ringebu serveres med potetstappe og sprø jordskokkchips.
Dessert
Lyst på noe søtt? Det blir aldri feil! Du trenger ikke spør resten rundt bordet.
IS OG SORBET 99,-
Is eller sorbet fra Iskremgården.
SJOKOLADEFONDANT 139,-
S`MORES 139,-
Alle under tredve vet hva det er og digger det. Info for de uinnvidde; S`Mores er kjeks, sjokolade og marshmellows. Vi har laget en egen Heim-spesial med fløyelsmyk sjokoladekrem toppet med kjekssmuler og sjøllaga marshmellows.