Heimen får du mat som er ekte, tøff, moderne og ujålete. Slå deg løs og kos deg med dine favoritter i menyen.
Heimelaga
meny
HEIM er en Gastropub. Gastro handler om mat. Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk.
Årets julemeny serveres fra 7.november men du kan se menyen allerede nå og booke julebord.









Hovedretter
HEIMBURGER 269,-
Heimelaga på kjærlighet og suverene råvarer: Grovkvernet høyrygg av norsk storfe, luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat, syltede agurker, karamellisert løk, cheddar og fries.
EKSTRA:
BACON 35,-
EKSTRA KJØTT 85,-
BYTTE TIL SØTPOTETFRIES, CHILIFRIES ELLER TRØFFELFRIES 30/35/39,-
BLÅMUGGOST 35,-
EKSTRA DRESSING 35,-
EKSTRA OST 25,-
VEGETAR HEIMBURGER 269,-
Gode burgere vokser ikke på trær, sjøl om de er plantebasert. En heilnorsk vegetar burger fra Naturlig luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat, syltede agurker, karamellisert løk, cheddar og fries.
EKSTRA:
BACON 35,-
EKSTRA KJØTT 85,-
BYTTE TIL SØTPOTETFRIES, CHILIFRIES ELLER TRØFFELFRIES 30/35/39,-
BLÅMUGGOST 35,-
EKSTRA DRESSING 35,-
EKSTRA OST 35,-
FISH & CHIPS 279,-
Visste du at Båtsfjord er desidert på topp, både når det kommer til postnummer (9991) og kvalitet på torskefileter. Vi har laget en klassiker basert på sistnevnte: Fritert Båtsfjord-torsk, grønn ertestuing, tartarsaus, karridip, grillet sitron og fries.
HEIMFJØL 239,-
Så velsmakende at folk til tider har gnagd på fjøla fordi de ikke fikk nok. Utvalgte .oster fra norske gårder som smaksmessig rundes av med mango- & chili kompott. Like norsk er også spekematen som får følge av aioli, oliven, heimelaga fruktbrød, .grisini og flatbrød.
BOEUF BOURGUIGNON (BØFF) 285,-
Jada, vi veit det er vanskelig å uttale retten riktig, men bare si du skal ha «Bøffen» så får du noe himmelsk godt: Fransk gryte av norsk storfe, sopp, bacon, småløk i en rødvinsreduksjon, potetmos og syltet gulrot.
BANGERS & MASH 269,-
Annie på Ringebu har peiling på pølser, og vi har peiling på Heimelaga stappe og tilbehør. Kombinasjonen får smaksløkene til å danse jenka i pur glede. Grillede hvitløkpølser fra Annis Pølsmakeri med potetstappe, syltet rødløk og løksaus med red ale. Toppet med sprø jordskokkchips.
PULLED PORK BURGER 269,-
Oversatt til norsk høres ikke «dratt svin» ut som en høydare. Men BBQ pulled pork servert på luftig brioche med norsk salat, røkt majones
og syltet rødkål, er så kriminelt digg at kokken burde vært arrestert. Serveres med fries.
NORSK INDREFILÉT 429,-
Rett fra duggfriske norske jorder, kommer en klassiker så fersk at den nesten rauter. Til rosastekt Heim-biff hører det med norske poteter samt stekt paprika, løk og squash. Saus sirru’? Kremet peppersaus, sier vi!
NORSK ENTRECÔTE 425,-
Rett fra duggfriske norske jorder, kommer en klassiker så fersk at den neste rauter. Til rosastekt Heim-Entrecôte hører det med norske poteter samt stekt paprika, løk og squash. Saus sirru’?
Kremet peppersaus, sier vi!
HEIMBURGER BLUE CHEESE 299,-
Heimelaga på kjærlighet og suverene råvarer: Grovkvernet høyrygg av norsk storfe, luftig brioche, chipotledressing, salat, tomat,syltede agurker, karamellisert løk, norsk blåmuggost og fries.
STEAK SANDWICH 249,-
En himmelsk blings; rosastekt entrecôte, pyntet med frisk salat, stekt paprika og karamellisert løk, som ligger og frister på et smørstekt surdeigsbrød. Vi har gjort munnfullene litt mer spicy med en dæsj n`dujakrem, og topping av Bufar ost fra Valdres
KYLLINGSANDWICH 239,-
Vi bjudar på en sylfrekk kyllingfilet marinert i rød pesto. På en seng av focaccia, iført oliven tapenade, salat og tzatziki, samt toppet med fetaost og syltet rødløk, er den klar for å forføre både deg og dine smaksløker.
LYN BURGER 269,-
Vi går for å selge 250 millioner burgere. Da har Lyn nok til å kjøpe tilbake både Caroline Graham Hansen og Oscar Bobb.
(15 kroner pr. burger går uavkortet til klubben i vårt hjerte).
Fås også som barneburger.
RØKELAKS SANDWICH 239,-
Som en uimotståelig prinsesse hviler den tynnskårede røkelaksen på en luftig focaccia med urtepisket rømme fra Røros, salat, tomat og bakt purreløk. Vi er såpass anstendige at den royale fisken er delvis tildekket med et dryss syltet rødløk.
SKALLDYRSUPPE 239,-
Skall, skall ikke? Vi skal gjøre det lettere for deg; suppa er deilig fløyelsmyk og jazzet opp med torsk, blåskjell, reddiker, sukkererter og dillolje. Når du får en ekstra bonus i form av focaccia og aioli på siden, må jo svaret være et rungende
SKALL!
SKAGENSMØRBRØD 239,-
Deilig dansk sikringskost, perfeksjonert for norske ganer. Selve stjerna, skagenrøra, får vist seg fra sin aller beste side, der den breier seg på et ristet surdeigsbrød oppredd med norsk salat. Og jammen topper vi ikke det hele med en grillet sitron.
SOMMERSALAT 249,-
Heim har sanket sammen det vi mener er den kulinariske essensen av frisk norsk sommer; jordbær, asparges,pinjekjerner, fetaost, cherrytomater og balsamico vinaigrette og norsk salat, servert med focaccia og aioli. MEN ...toppingen er vi uenige om, så her må du velge hva som smaker mest sommer for deg:
a) Vellagret spekeskinke fra Tind
b) Rød pestomarinert kylling
PANNESTEKT LAKS 389,-
Heim-laksen akkompagneres av bakt purreløk, poteter,asparges og reddik; en smakskombinasjon så harmonisk at de kunne startet et band. Vi topper det hele med håndpisket hollandaise (ja, vi har sterke armer!) og en nordisk pesto som gir et hint av villmark og eventyr.
SPARERIBS 389,-
Viktig! Vask hendene godt før du bestiller Babyback ribs. Den er marinert i en Burbon- og maple glaze så uimotståelig at de fleste slikker den av fingrene. Serveres med fries og frisk mango- og chilisalsa.
GRILLET SVINENAKKE 295,-
Ganske enkelt grisegodt! Nakken får selskap av poteter, silkemyk maispuré, spisskål med attitude og spinat for den lille ekstra "jeg-spiser-litt-sunt"-følelsen.
For å toppe det med luksus drypper vi over urteolje.
HALLOUMI BURGER 269,-
Når ost er så himla godt hvorfor ikke la den få hovedrollen i burgeren? Luftig brioche er scenen, viktige statistroller er knust avokado, salat, tomat og topping av basilikumsdressing og syltet rødløk. Men selve stjerne er en deilig grillet Halloumi fra Kypros!
Småretter
FRIES 59,-
SØTPOTETFRIES 69,-
HEIMS CHILI FRIES 79,-
Green chili cheese fries toppet med syltet rødløk.
TRØFFELFRIES 99,-
Fries toppet med trøffelmajones, persille og Bufarost fra Valdres
FOCACCIA MED AIOLI 59,-
SKÅL MED OLIVEN 59,-
FRIES 59,-
59,-/ 69,-/ 79,-/ 99,-
Velg mellom vanlig, søtpotet, chilifries (Mi-Su) eller trøffelfries (Mi-E-Su-Mu)
SNACKS -SKÅL!!! 179,-
Om noen roper SKÅL kan det hende de bare bestiller nok en runde med denne fingerslikkende uimotståeligheten. Vi bjudar på mozzarellasticks, løkringer, fritert chili cheese og noen kyllingvinger som akkurat har lauget seg i BBQ saus. Det blir ikke snacks-SKÅL uten fete dipper: denne får du med røkt majones og varm cheddar dip.
MINI SKAGEN ,-
2 mini toast med skagenrøre
KYLLINGVINGER 85,-
6 stk Kyllingvinger med BBQ glaze 85,-
Inneholder: So-Se
Tilvalg
BACON 35,-
AIOLI 35,-
CHIPOTLEDRESSING 35,-
TARTARSAUS 35,-
KARRIDIP 35,-
SIDE SALAD 55,-
Barnemeny
Alle barn får gratis is til dessert!
BARNEBURGER 129,-
Like mye kjærlighet. Litt mindre burger: Hamburger av kvernet høyrygg servert med brød, cheddar, salat, tomat og fries.
BARNE FISH & CHIPS 129,-
Vanskelig å få i unga torsk sier du? Da bør du prøve denne: Fritert torsk fra Båtsfjord som serveres med grønn ertestuing og aioli.
BARNE BANGERS & MASH 129,-
Grillede pølser fra Annis pølsemakeri på Ringebu serveres med potetstappe og sprø jordskokkchips.
Dessert
Lyst på noe søtt? Det blir aldri feil! Du trenger ikke spør resten rundt bordet.
IS OG SORBET 109,-
Is eller sorbet fra Iskremgården.
MØRK SJOKOLADE NEMESIS 139,-
Nemesis betyr egentlig erkefiende. Men denne fløyelsmyke krysningen av sjokoladefondant og -mousse kommer til å bli din venn for livet. Serveres med friske bær og bringebær sorbet.
APPELSIN OSTEKAKE 139,-
Denne desserten er som å ta en munnfull av sommeren, uansett hvilken tid på året det er. Bunnen er den tradisjonelle kjeksvarianten, neste lag er ostekake med en uventet frisk tvist av appelsin før det hele toppes med en livlig appelsin-gelè.
HVIT SJOKOLADE PANNA COTTA ,-
Panna cotta er dessertenes svar på en kjærlig klem – myk, trøstende og alltid velkommen! Vi har kvikket opp Heim-varianten med en smak av lime og friske bær.